De Dorpswinkel

De Dorpswinkel bereidt op kleinschalige manier ambachtelijke gerechten die 100% lokaal en vers worden gemaakt. Als het kan met producten uit de eigen regio en met de seizoenen mee. Bij ons geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- en zoetstoffen. Puur en eerlijk eten. De Dorpswinkel maakt o.a. Hartige & Zoete taarten voor diverse gelegenheden zoals: verjaardag, bruiloft, vergadering, picknick, buffet etc.
De Dorpswinkel is naast catering op afspraak ook in te huren voor festivals en bruiloften. De Dorpswinkel vindt het ontbijt, lunch, brunch, picknick en licht diner het leukste om te doen. De Hartige & Zoete taarten kunnen uitgebreid worden met o.a. met soep, salade of andere gerechten. Wensen worden altijd meegenomen en zo maken we van elke bijzondere gelegenheid een feestelijk moment en ontvangt u een offerte op maat. Op facebook of instagram kunt u een indruk krijgen van wat we maken en ons volgen.
Wilt u meer informatie? Mail naar Ruth via Ruthtervoort@planet.nl of 06 22 95 93 35.

We werken o.a. met producten van Kwekerij Trimpe, de Nylander, Farmily, de Gouden Boaiem, it Griene Stran, Gaastsperges. Allemaal producenten uit de zuid westhoek van Friesland en bijna allemaal biologisch.

Sinds de corona bezorgen we nu ook wekelijks bij mensen thuis. Je kan bestellen tot donderdag 18.00 uur en we bezorgen op zaterdag tussen 12.00 en 17.00. Op facebook of instagram kunt u een indruk krijgen van wat we maken en ons volgen en staan de producten die te bestellen zijn.