COMPETENTIES
Daadkrachtig, resultaatgericht, ondernemend, altijd zoekend naar nieuwe wegen en oplossingen, besluitvaardig, creatief, mensgericht

WERKERVARING

Eigenaar Groene Nest Producties 2012-heden
De diensten die ik aanbied hebben betrekking op algehele productieleiding van (locatie)Theater & Events, waaronder of aan te vullen met taken op het gebied van: communicatie, marketing, ticketing, catering/horeca en conceptontwikkeling.
Met o.a. de volgende opdrachtgevers: Livingfoods, Stichting Pier21, Stichting Sjoch!, Teatergroep Sult, BUOG, Theater Gnaffel, Stichting Watervloot, De Waddenvereniging, Stichting De Marren, Iepenloftspul Burgum, Stichting Een brug slaan, Stichting Waterland Projecten, It Flinkeboskje, Schouwburg De Lawei, De Popfabryk, Seewyn, Keunstwurk, Gerard van der Veer Producties, Spinbarg Producties, Stichting Groninger Kerken/Stichting Alde Fryske Tsjerken, Stichting LIET, Landschapstriennale 2023.

Ruim 10 jaar op het gebied van Marketing & Communicatie (2000-2013) met de volgende werkgevers:

Waddenvereniging, marketeer (2 jaar)
O.a. het organiseren van het 50 jarige jubileum met een jaar lang tal van evenementen, extra nieuwe evenementen ontwikkelen om meerjarig in te zetten, ontwikkelen van nieuwe Marcom strategie, online wervingsactiviteiten opzetten, nieuwe webshop realiseren, nieuwe huisstijl realiseren, leden- en niet ledenonderzoek uitvoeren.

Theatergroep Gnaffel, PR, Promotie & Productie (1 jaar)

Verantwoordelijk voor PR , Marketing & Productie van 7, zowel reguliere schouwburg producties als locatievoorstellingen op festivals zoals: Oerol, Zwolle Unlimited en het Stadsfestival.

NDC|VBK: (9 jaar)

  • Productmanager InspirerendLeven.nl bij NDC|VBK de uitgevers, locatie Kampen
  • Bladmanager Noorderland bij NDC|VBK de uitgevers (voortgekomen uit een fusie met VBK), Groningen.
  • Hoofd PR en Promotie Uitgeverij De Fontein (onderdeel van VBK), Baarn
  • PR en Promotiemedewerker uitgeverij Kok (onderdeel van VBK), Kampen

Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (1 jaar) PR & Communicatie Coördinator

Ruim 10 jaar in horeca
Gestart als kok, geëindigd als chef-kok. Gewerkt in diverse horeca- en cateringbedrijven en in diverse landen in keukens gewerkt.

OPLEIDINGSACHTERGROND
1992 Arbeid- en organisatiepsychologie, universitaire studie in deeltijd (Open Universiteit). Afgeronde certificaten Personeel en Organisatie en Mens en Arbeid.
1991 Middle management, opleiding voor leidinggevend personeel in de Horeca
1990 Cafébedrijf, vestigingsdiploma
1988 SVH, vakopleiding voor restaurantkok
1986 Opleiding voor visagiste te Amsterdam
1985 STIVAS, vakopleiding voor schoonheidsspecialiste
1981 MAVO

Cursussen
2011/12 Opleiding voor productieleider voor theater/festivals en evenementen (HBO)
2009 Training schrijven voor het web
2009 Training online marketing
2005 NIMA-A
2002 Omgaan met de media en Mediatraining via de Hoge school van Utrecht
2001 Informatief schrijven, Basis- en vervolgjournalistiek via Hoge school van Utrecht

VRIJETIJDSBESTEDING
Theater, zeilen, varen, tuinieren, culinair, wandelen en reizen.