Theater Gnaffel

Wat deed ik voor dit project
PR, marketing en productie van 7 reguliere schouwburgvoorstellingen enĀ 3 festivals.

Over Theater Gnaffel
Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages.

In de voorstellingen, in theaters, op scholen en bijzondere buitenlocaties, worden kinderen en volwassenen meegezogen in de avonturen van de personages die met hun nieuwsgierigheid verandering mogelijk maken. Je eigen plek veroveren tegen de stroom in. Kwetsbaar durven zijn en sterk tegelijk. Daar gaat het om in de voorstellingen van Theater Gnaffel.

Theater Gnaffel nodigt het publiek uit om te fantaseren en zelf op onderzoek uit te gaan in de wereld. De voorstellingen doen een groot beroep op verwondering en verbeelding en zijn eigenzinnig en verrassend. Geen oordeel vellen, maar uitdagen en inspireren.

Artistiek leider Elout Hol heeft een uitgesproken speelmethode en theatertaal ontwikkeld. De interactie tussen mens en pop is heel eigen; hartstocht en intimiteit zijn hierbij opvallende kenmerken. Alle poppen worden ook door artistiek leider Elout Hol zelf vervaardigd.